Flyproducts paramotors en trikes

Flyproducts heeft een prachtige serie paramotors en trikes. Wij zijn importeur van Flyproducts en bestellen rechtsreeks bij de fabriek in Italië.

De kracht van Flyproducts is dat ze blijven innoveren en dat ze zelf de frames en kooien maken in de fabriek in Italie. Daardoor hebben ze altijd een constante kwaliteit!

Voor elk gewicht en piloot hebben ze een geschikte motor, van lichtgewicht (19 kg) tot en met motors met veel power (meer dan 90 kg stuwdruk).

Voor de paramotors kunnen je kiezen uit de Rider serie of de lichtgewicht Eclipse

Klik hier voor alle paramotors van Flyproducts!


Rider frame:
- lichtgewicht frame
- enkel of dubbel rings kooi
- harnas met lage ophanging (ASC- Active Sport Comfort) bijna geen torque bij start en landing!!!
- noodchute aan zijkant harnas of losse lichtgewicht cockpit

Trikes

Flyproducts heeft ook een prachtige serie trikes, van minitrike Foxy (12,5 kg) of de professionele 2 persoons trike Luna.

Maar ook de Vertigo trike, wanneer je hier bv de Rider Trust met Moster motor (gewicht 25 kg en 80 kg stuwdruk) dan heb je een perfecte set waar je mee kunt voetstarten en triken.

Van links naar rechts (zie onderstaande foto) de serie paramotortrikes.

1. Flyproducts Foxy, superlicht en klein opvouwbaar, ideaal voor piloten die al een complete Flyproducts Rider frame hebben.
2. Flyproducts Xenit trike met Vittorazi Cosmos 300 cc, 2 persoontrike, makkelijk opvouwbaar en een hele mooi prijs/kwaliteit verhouding (kan in NL onder de 120 kg regel gevlogen worden).
3. De Flyproducts Eco2Light, oa met Vittorazi Cosmos 300 cc motor, een hele mooie stevige profesionele 2 persoons trike (kan in NL onder de 120 kg regel gevlogen worden).
4. De Flyproducts Luna, grootte profesionele 2 persoon trike, met Rotax 582 cc motor, het mooiste en snelste wat je onze sport kunt kopen.
5. De Flyproducts Vertigo Trike, super stabiele 1 persoons trike, makkelijker dan deze trike is er niet, brede assen en een laag zwaartepunt, de motor kan los op het frame gemonteerd worden, maar het Rider frame zonder harnas en kooi kun je er zo op klikken. Wij gebruiken deze trike tijdens de opleiding en hebben aan de acherkant een extra "leskooi" waardoor de lijnen niet zo maar in de prop kunnen komen.
6. De Flash Cruiser, top trike voor piloten die al een complete Flyproducts Rider paramotor hebben, makkelijk op te vouwen, betaalbaar, stabiel en uit te breiden naar een 2 peroons uitvoering.

Klik hier voor meer info over alle trikes!