Gevorderden

Opleiding Paramotor gevorderden

Je vliegt al met een paraglider (berg, lier of soaren) en kunt zelfstandig starten, vliegen en landen, dan is de gevorderden opleiding iets voor jou. Je begint met een proefles, wanneer je voldoende groundhandeling bezit mag je een solovlucht maken.

Wanneer dit bevalt kun je de gevorderden cursus volgen.

De eerste vlucht laten we je lekker vliegen en genieten. De volgende gaan we aan de brevet eisen werken. Na 15 uur (35 starts en landingen) vliegen doe je het praktijk en theorie-examen (voor KNVvL brevet), voor gevordereden is het ook mogelijk om je APPI brevet te halen, dit kan indien je vaardig genoeg bent een stuk sneller dan het KNVvL brevet omdat de APPI vooral naar de kwaliteit van de piloot kijkt en of de taken voldoende zijn.

Naast onze Paramotor (privé) opleidingen in NL gaan we in mei en oktober 2024 weer voor twee opleidingsweken naar Italië, voor beginners en gevorderden!

- 1e week 4-11 mei 2024 (leerling en gevorderden)
- 2e week 11-18 mei 2024 (gevorderden)

Oktober 2024

- 1e week 6-13 oktober 2024
- 2e week 13-21 oktober 2024

Wil je in 2 weken je breveteisen halen? Informeer naar de voorwaarden.

Deze vliegweken staan open voor beginners, gevorderden en brevethouders! In onze cursus worden alle taken voor het brevet behandeld. (voor meer info klik hier)

Brevethouders

Heb je het brevet gehaald dan organiseren wij regelmatig lange weekenden en trips naar het buitenland. Ook gaan wij regelmatig naar evenementen rondom NL waar we graag samen vliegen met onze (oud)cursisten.