Ozone Paragliders

Ozone paragliders heeft ook een paar zeer goede paramotorschermen.

Ozone heeft voor elke piloot een geschikt scherm en Ozone schermen staan bekend om:

- veilig
- makkelijk starten, ook bij o-wind
- dynamisch
- dus maximum vliegplezier!
De Spark2
De Spark is de ideale paramotor vleugel voor beginners en piloten die maximale veiligheid willen. Start en landing zijn makkelijk, zeer stabiel en zeer goede handeling.

De Roadster3 (reflex en tipsteering)

De Roadster3 is gemaakt voor een grote groep piloten. Van intermediate tot XC piloot, laagvliegers en avontuurlijke piloten. Het is een rasechte paramotor vleugel met eigenschappen van de zeer beroemde Viper maar dan makkelijker in gebruik. Met Shark-noise en EN B gecertificeerd.

De Spyder3 De Spyder is het lichtgewicht versie van de Roadster 3, ons meest verkochte scherm en start zeer makkelijk bij weinig wind. Met recht een topperje!

De Speedster3 (full reflex) en Sirocco (lichtgewicht Speedster)
De speedster is een Full Reflex scherm en vliegt erg snel. Echter zonder het "Ozone gevoel" te verliezen.

Dit betekent dat het scherm erg makkelijk start weinig power nodig heeft en een hele fijne handeling heeft. Ondanks dat de Speedster een zeer veilig scherm is dien je voldoende ervaring te hebben om ermee te vliegen.

Triox 34 en 38 (Full reflex)De Triox is een moderne snelle trike glider voor zware solo trike en tandem trike's. Zeer stabiele glider en start heel makkelijk en komt rustig naar boven.

Wij kunnen ook de Viper4 en Freeride leveren, maar deze zijn alleen geschikt voor zeer ervaren (wedstrijd)piloten.

Voor meer info over ozone gliders klik hier